Usein kysytyt kysymykset

Tilaus

Miten kauan tilauksesta kestää että saan tuotteet?

Toimitusaika riippuu valituista materiaaleista, toimitusehdosta sekä määränpäästä. Perusovilla kalusteet saadaan valmiiksi 1-2 viikossa. Muissa ovissa kestää 3-4 viikkoa. Nouto on mahdollinen heti kun tuotteet ovat valmiina. Kuljetus Lahden sekä pääkaupunkiseudulle viikkokuormissa. Muualle Suomeen pitää huomioida + 1 viikko.

Jos on kiire onko mahdollista saada nopeasti runkotoimitus?

Kyllä on mahdollista, jopa viikossa, nouto Lahden tehtaalta tai toimitus Lahti / pääkaupunkiseutu. Ovet voidaan toimittaa erikseen jälkikäteen.

Missä vaiheessa tuotteet maksetaan?

Maksuvaihtoehtoja on 2 kpl: a) ennakkolasku b) lasku toimituksen yhteydessä. Tätä varten tarvitaan täydelliset henkilötunnustiedot / yritystiedot, joilla varmennetaan laskutusmahdollisuus. Yrityksille sähköinen laskutus, jos mahdollista.

Onko teillä rahoitusvaihtoehtoja?

Ei ole, rahoituslaitokset auttavat näissä asioissa.


Toimitus

Missä muodossa kalusteet toimitetaan, osina vai kasattuina?

Rungot tulevat aina valmiiksi kasattuina, paitsi korkeat komerot tulevat osina. Ovet eivät ole valmiiksi kiinnitettyinä kaappeihin, jotta eivät naarmuunnu. Ovissa on valmiit saranaporaukset saranoita varten. Vetolaatikostojen rungoissa ovat kiskot ja laatikot paikoillaan ja etusarjoissa on valmiit koneistukset etusarjakiinnikkeille. Vedinreikiä ei ole ovissa / etusarjoissa valmiina, ne tekee asentaja. Työtasot tulevat reiluissa mitoissa, toki ne saa määrämittaisena jos haluaa, näkyvät päädyt valmiiksi nauhoitettuina.

Pitääkö kaapit noutaa jostain vai toimitetaanko ne kotiovelle?

Suunnitteluohjelman hinta on vapaasti Lahden tehtaalta josta voi veloituksetta itse noutaa. Kuljetus onnistuu kohteen pihaan lisämaksusta. Viikottain kulkee auto Lahdessa sekä Lahdesta pääkaupunkiseudulle. Keskimääräinen keittiörahti on Lahteen 120 euroa ja pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Vantaa, Espoo) 250 euroa.

Muualle Suomeen (Hanko-Rovaniemi) kuljetus onnistuu myös. Rahdin hinta määräytyy lavametrien mukaan, näistä täytyy aina erikseen laskea rahdin hinta. Keskivertohinta esimerkiksi Tampereelle on 350 euroa ja Kemiin 800 euroa.

Saaristoon emme toimita. Kuljetus saatavilla vain rantaan.

Voiko sovitun toimituksen siirtää, jos esimerkiksi lattiavalu ei ole vielä kuivunut?

Kyllä voi. Ei ole järkeä tuoda tuotteita kohteeseen joka ei ole siinä valmiustilassa kun pitäisi. Pystymme maltillisen ajan varastoimaan tuotteita tehtaallamme.

Miten kuljetusreklamaatiot hoidetaan?

Lahden ja pääkaupunkiseudun kuljetukset lähtevät suoraan tehtaalta kohteeseen, ilman välivarastointeja. Tällä ennaltaehkäistään kuljetusreklamaatioita. Jos niitä tulee, on meillä oma tuotanto, joten voimme reagoida nopeasti.


Palvelun tekniikka

Suunnittelupalvelu ei toimi puhelimellani / tietokoneellani

Lähtökohtaisesti keittiösuunnitteluohjelma toimii sujuvasti PC- ja Mac-tietokoneilla sekä tablet-laitteilla joihin on asennettuna nykyaikainen verkkoselain (Chrome, Firefox, Edge, Safari). Teknisesti verkkoselaimelta vaaditaan WebGL -tuki.

Vaikka palvelu on suunniteltu toimimaan eri päätelaitteilla ja näyttöresoluutioilla voi sovelluksen käyttö pieneltä ruudulta olla haasteellista.

Vanha Microsoft Explorer selain ei ole tuettuna.