Tietoa

Suunnitteluohjelma

Suunnitteluohjelma on työkalu jolla näkee helposti mitä keittiökalusteemme oikeasti maksavat. Voit ensin kotona olla oman keittiösi suunnittelija ja asiantuntija, ilman että täytyy tulla fyysisesti keittiöliikkeeseen. Ohjelma on pyritty rakentamaan selkeäksi ja helppokäyttöiseksi. Suunnittelun pohjana voi toki käyttää eri keittiöliikkeistä saamia suunnitelmia ja näin tehdä vertailua.

Ohjelmassa on sisällä Keittiövalinnan mallisto ja se antaa tarkat nettohinnat tuotteille.

Tuotteet

Kalusterungot valmistetaan Lahdessa ja raaka-aineena käytetään kotimaisesta Koskisen Oy:n 16 mm melamiinilevyä, jolla on M1 päästöluokitus. M1 standardin tavoitteena on hyvä sisäilma, joka saavutetaan edistämällä vähäpäästöisten tuotteiden kehittämistä ja käyttöä. Koskisen lastulevytehdas on vain 25 km päästä Lahdesta eli runkolevyjen hiilijalanjälki on hyvin pieni.

Runkorakenne kaapistoissamme on että taustalevy tulee kaapin takaosassa olevaan uraa ja taustalevyn taakse tulevat vaneriset sidelistat (alas ja ylös sekä komeroissa lisäksi keskelle), joiden läpi kaapistot kiinnitetään seinään. Kasaus tulee sekä poratapeilla että kasausruuveilla.

Laatikostojen mekanismit sekä saranat ovat Itävaltalaisen markkinajohtaja Blumin. Saranat ja vetolaatikot ovat vakiona vaimennettuja ja vetolaatikoista löytyy sekä kevyempi metabox että järeämpi tandembox. Jos vetolaatikoiden leveys on 90 – 100 cm niin ohjelma tarjoaa vain tandemboxin, joka kestää 50 kg painon.

Kalusteovet tulevat kotimaisilta valmistajilta, Josadoorilta sekä Pamelilta. Ovivaihtoehtoina on melamiinipintaiset tai maalatut mdf -ovet.

Laminaattityötasot tulevat kotimaiselta Ecolamilta. Näissä käytetään myös runkolevyinä Koskisen Oy:n levyä. Ohjelma laskee laminaattitasojen hinnat. Ohjelmasta puuttuvat muut työtasot, joita on saatavilla: graniitti, kvartsi, keramiikka, durat. Näiden osalta laskemme aina erillisen tarjouksen.

Kodinkoneiden osalta edustamme Whirlpoolia, joka on maailman suurin valmistaja. Kodinkoneista ohjelmaan on valittu menevimmät tuotteet, jotka ovat hyvillä ominaisuuksilla olevia sekä keskihintaisia. Kyseisiä tuotteita pidetään meillä varastossa ja ovat nopeasti saatavilla toimitukseen.

Yritys

Keittiövalinta on palvellut rakentajia ja remontoijia jo vuodesta 1989 lähtien. Olemme kotimainen perheyritys, jonka arvot ovat kotimaisuus, vastuullisuus, ympäristöystävällisyys sekä kustannustehokkuus. Yrityksemme on saanut avainlipputunnuksen, joka on merkki kotimaisuudesta.

Pystymme kilpailemaan kotimaisella tuotteella ja korkealla laadulla, tinkimättä edullisesta hinnalla ja nopeista toimitusajoista. Valmistamme keittiöiden lisäksi myös liukuovia sekä kylpyhuonekalusteita.

Myymälämme palvelevat Vantaan Tammistossa sekä Lahden Sopenkorvessa.

Siirry tästä kotisivuillemme >

 

Palvelun selain evästeet

Käytämme sivustolla selaimen evästeitä mahdollistamaan palvelun toiminnan, suunnitelmien jakamisen sekä tilausprosessin. Sivuston kävijäseurantana toimii Google Analytics palvelu.

Palvelun tiedot säilötään Suomessa sijaitsevalla palvelimille. Kävijäseurannan tiedot säilötään Googlen palvelimilla.