Ohjeet

Suunnittelun aloittaminen

Suunnittelun aloittaminen

Aloita suunnittelu painamalla etusivun ”suunnittele keittiö” -painiketta. Tila -näytössä määritellään huoneen mitat, ovet ja ikkunat sekä niiden paikat. Myös hormikulman voit valita täältä ja sen pystyt siirtämään oikealle paikalle raahaamalla. Voit myös vaihtaa seinien ja lattioiden värejä tästä näytöstä.


Suunnittelun osiot

Suunnittelun osiot

Suunnitteluohjelman käyttö koostuu neljästä eri osiosta. Nämä osiot ovat Tila, Design, Kalusteet ja Yhteenveto.

Tila

Tässä vaiheessa määritellään huoneen mitat sekä ovien ja ikkunoiden paikat huonetilassa. Myös hormikulma on mahdollista lisätä suunnitelmaan tässä vaiheessa.

Design

Desing -osiossa valitaan materiaalit ja ulkoasulliset muuttujat. Työtasojen ja välitilalevyjen osalta voit valita sisällytetäänkö ne tarjoukseen vai jätetäänkö pois, mutta näyttää ne kuitenkin kuvissa.

Kalusteet

Kalusteet -osiossa tehdään itse keittiön suunnittelu. Valitse haluttu tuote ja paina ”lisää -nappia”. Tämä tuo Valitun kalusteen huoneeseen. Tuotteen paikkaa voit siirtää raahaamalla. Tuotteen omimaisuuksia voit muuttaa aktivoimalla tuotteen ja painamalla kynän kuvaa. Voit myös poistaa tuotteen klikkaamalla roskakorin kuvaa.

Yhteenveto

Tässä -osiossa näet kokonaisuuden sisällön sekä hinnan ja voit tehdä tilauksen suunnitelmastasi.


Suunnitelman jakaminen

Suunnitelman jakaminen

Näytön vasemmalla yläosassa on Jaa -nappi. Nappia painamalla suunnitelmasi tallentuu järjestelmään ja tämän jälkeen voit ottaa linkin talteen jonka avulla suunnitelmasi on löydettävissä myös jatkossa tai voit vaikka lähettää suunnitelman jollekin muulle.


Suunnitelman tilaaminen

Suunnitelman tilaaminen

Kun olet tehnyt itseäsi kiinnostavan suunnitelman, voit ottaa linkin mukaan ja tulla myymälään (Vantaa ja Lahti) tai ottaa yhteys lähimpään myymälään ja käydä myyjän kanssa samaa linkkiä käyttäen suunnitelmaa läpi.

Jos painat ”Jatka tilaukseen” niin tilauskäsitteliämme ottavat yhteyttä. Emme laita kokonaisuutta tuotantoon, ennen kuin kaikki yksityiskohdat on käyty tilaajan kanssa vielä läpi ja tilauksesta tulee vielä erilliset tilausvahvistukset.